Vilka är vi

våra medarbetare

Våra medarbetare

Christer Wagnås

christer@puls.nu
Mob: 070-175 22 30

Christer grundade Puls 2001 och har sina rötter från Höga Kusten. Idéspruta, projektledare och säljare är en bra sammanfattning på hans arbetsroll. RIB charter, skoter samt jakt och fiske är hans personliga favoriter. Meriter inom arbetslivet är bland annat hans 12 år på Canon där de sista 8 åren bestod av jobbet som produktchef och del i marknadsledningen.

Tina Wagnås

tina@puls.nu
Mob: 070-175 22 68

Tina Wagnås är född i Stockholm med ett förflutet inom rese, hotell och konferensbranschen.
Det är Tina som jobbar i bokningen och ni kommer i kontakt med henne när ni ringer eller mailar oss på Puls.
Hennes stora fritidsintressen är att träna hund, rida islandshästar, vandra och fotografera. Hon vistas helst i fjällvärlden så fort hon har chansen.

Douglas Wagnås

douglas@puls.nu
Mob: 070-175 22 69

Douglas är en av våra mest erfarna guider. Han är en fd. hockeyspelare som nu valt att börja jobba och utvecklas på Puls. Störst chans att träffa honom är på arrangemang i Stockholmsområdet, hans största intressen är Downhillcykling, all form av fiske samt att vara skoterguide i Funäsfjällen.

Fredrik Erixon

fredrik@puls.nu
Mob: 070-175 22 40

Fredrik är ett energiknippe från Enköping som bland annat ha jobbat som säljchef på OK/Q8 innan han kom till Puls. Handbollen har genomsyrat hela hans liv inklusive jobbet som tränare. Inomhusklättring, paddling och utomhusaktiviteter av alla de slag är några av hans fritidsintressen.

Erica Johansson

erica@puls.nu
Mob: 070-618 77 00

Friidrottsprofilen Erica Johansson, född och uppvuxen i Landvetter, är vår platschef i Göteborg och västkusten. Erica’s stora erfarenhet som PT, moderator, tränings och teambuildinginstruktör kommer att vara till stor hjälp och inspiration när ni ska välja aktiviteter ur vårt utbud. Ni vet väl att hon fortfarande har det svenska längdrekordet – 6,99!

Fredrik Jangtorp

fredrik.jangtorp@puls.nu
Mob: 070 541 50 50

Fredrik är född och uppvuxen i Bålsta och har återvänt efter att ha bott i Borgafjäll där han bl.a. jobbat som guide inom snorkling, fiske och catskiing. När han inte är på jobbet finner man honom på ett par skidor, cykeln, eller valfritt vatten med flugfiskespöt i högsta hugg.

Alla medarbetare

boka@puls.nu

Här ser ni några av alla de ca 40-talet guider som jobbar för Puls.