Vilka är vi

Om Puls

Vår historia

Puls grundades 2001 med affärsidén att erbjuda äventyr, upplevelser och aktiviteter.

Målgruppen är företag, konferensanläggningar, eventföretag, bokningsbolag samt privatpersoner.

Totalt utför Puls ca 2 000 arrangemang per år, där det passerar ca 100 000 deltagare. Tyngdpunkten ligger på äventyrsarrangemang och konferensaktiviteter men även event’s, Kick-Off’er samt konferenspaket av olika slag finns på menyn.

Vi är idag ca 15 heltidsanställda guider som jobbar året runt. Dessutom har vi ytterligare ca 40 stycken guider på Puls under olika arbetsformer och med sin egen speciella färdighet.

Vi genomför allt från fartfyllda och roliga äventyrstävlingar till lugna och gruppstärkande arrangemang.

Huvudkontoret ligger i Bålsta norr om Stockholm där lager och kontor ligger.

I Funäsfjällen driver vi 2 stycken skotercenter med butiker i Ramundberget och i Tänndalen/Hamra där huvudparten av vår verksamheten består av snöskotersafaris samt toppturer vintertid.

Hösten 2017 förvärvade vi Camp Åre i Åre, numera Puls Åre. Kontoret ligger vid stranden till Åresjön, mitt i Åre. Verksamheten pågår året runt med den berömda Ziplineparken över susabäcken som en ”måste” attraktion. Vintertid gör vi Snöskotersafaris; Ziplineturer och topptursverksamhet blandat med teambuilding aktiviteter. Sommartid är det Downhill i Åre Bike Park, vandring, paddling och Zipline som är huvudattraktionerna.

Hösten 2021 öppnade vi även i Göteborg där vårt utbud är i princip identiskt med det vi gör i Stockholm.

Vi utför våra mobila arrangemang över hela Sverige men främst på våra destinationer.