Vilka är vi

Varför Puls

Varför puls!

 

Stor erfarenhet

Vi har haft den stora förmånen att få arbeta med detta på heltid sedan starten 2001. Den stora variationen på arrangemang som vi utfört, både vad det gäller storlek på grupper och innehåll, har gett oss en bred kunskap om hur arrangemang skall genomföras. Vi vet redan på projekteringsstadiet Vad som går att genomföra samt Hur det skall genomföras. Något som ger Er större trygghet och också bättre möjlighet att minimera oförutsedda utgifter.

Alltid Pulsguider

När Ni beställer ett arrangemang från Puls, är det alltid guider eller instruktörer från Puls som också utför arrangemanget. Det innebär att från det att ni bokar oss till dess att vi lämnar er, har ni bara mött Puls guider. Allt för att säkerställa kvalitén, och att det som överenskommits också blir det som slutligen levereras.

Kvalitet

Från dag ett bestämde vi oss på Puls för att ha ett högt kvalitetstänkande som skulle genomsyra hela verksamheten. Från våra guiders kunskap och uppträdande till att följa de lagar och förordningar som gäller för oss som aktivitetsarrangör. Dvs. att ni alltid kommer att möta en kunnig och erfaren Puls guide med enhetlig klädsel, bästa tänkbara utrustning, på en plats där lokala markägare eller motsvarande är medvetna om vår närvaro.
Våra ledord: Kunskap – Erfarenhet – Värdskap

Kunskap

Vår kunskap gällande de olika äventyren som vi utför, kommer från ett digert äventyrande på fritiden samt utbildning och förkovring inom de olika ämnena. För att hålla hög säkerhet och kvalitativ nivå under arrangemangen, har alla Puls guider dokumenterad utbildning för det som skall utföras, inklusive ABC-HLR Certifikat (Första hjälpen hos röda korset)!

Erfarenhet

Att ha dokumenterad kunskap är ett grundkrav, men det måste byggas på med erfarenhet.
T ex. att våra kajakguider inte bara är diplomerade kajakinstruktörer, utan också har gjort längre expeditioner eller kanske har paddlat flera år både före och efter sin diplomering. Det ger dem en diger erfarenhetsbank att luta sig mot som i sin tur skapar en grundtrygghet för er som kund! Erfarenheter som de sedan delar med sig av till er oavsett vilken typ av arrangemang vi utför.

Värdskap

Men vad vore all utbildning och erfarenhet värd om våra guider inte kan förmedla upplevelsen och den rätta känslan under arrangemanget. Därför är vi mycket måna om att hitta guider med medfödd ”social kompetens”. En typisk Puls guide inger trygghet genom kunskap, förtroende genom erfarenhet och är en naturlig inspiratör = värdskap.