AKTIVITET

Hyra Stratus 72

ORT

Hela Sverige

TIDSÅTGÅNG

1-3 dygn

ANTAL DELTAGARE

72 sittande/tält

Beskrivning:

Eventkåtan Stratus 72 är vår originella och mycket populära tältkåta för alla sorters aktiviteter, sommar som vinter.

Stratus 72 har blivit förstahandsvalet för en mängd aktiviteter året runt på grund av den stabila konstruktionen, lätthanterligheten och rymligheten. Den syns i många offentliga sammanhang, som tex vid VM skidtävlingar i Norden och Melodifestivalen.

Den är ett fantastiskt hjälpmedel för att ge den där extra stämningen till tex bröllop, produktvisningar, nylanseringar, underhållning, stilfulla trädgårdsfester eller romantiska kvällsbjudningar mm.

Man kan dessutom koppla samman flera Stratus 72 eventkåtor till många olika formationer beroende på slag av tillställning – stora företagsfestligheter, bröllopsfester, konferenser och utställningar, konserter etc.

Stratus 72 är konstruerad så att duken kan fällas upp till ett brätte, som på en jättehatt, vilket ger luftcirkulation och skugga under heta dagar. Detta betyder att man får ett ännu större, skyddat rum för servering, underhållning eller utställningar.

Med brättet helt eller delvis uppfällt kan man se uppställda varor och allt som pågår inne i tältkåtan, vilket lockar gäster och besökare att komma och delta.

Pris exkl 25% moms:
Från 25 000kr + milersättning 70kr/mil

PDF
Kontakta oss